Kunsthistorica Tamara Ingels is dr. in de Archeologie en Kunstwetenschappen. Ze werkt als funerair consulent rond inventarisatie, bewaring en ontsluiting van funerair erfgoed. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen en vormingen over kunst, cultuur en erfgoed. Met haar voordracht richt ze zich tot het brede publiek dat meer te weten wil komen over funerair erfgoed. Ze laat je kennismaken met zowel de funeraire geschiedenis, de symboliek en de verschillende soorten graftekens, de zorg voor het funerair erfgoed als de wetgeving.

De toegang tot deze lezing is gratis maar inschrijven is verplicht.

  • 22 oktober 2019 – Start 19.30 u
  • Cultuurzaal, De Balluchon – Moerestraat 19, 8680 Koekelare
  • Gratis toegang
  • Reserveren verplicht via ticketwinkel.be/balluchon of 051.61.04.94
  • Organisatie : IOED Polderrand ism Cultuurdienst Koekelare