1 juli - 30 sept

Het stadsbestuur van Gistel pakt uit met een heuse familiezoektocht langsheen de Gistelse kapelletjes. In de zomermaanden kan jong en oud deelnemen aan een nieuwe gratis fietstocht doorheen het Gistelse landschap. De zoektocht brengt je langsheen verschillende interessante en mooie kapellen en laat zich individueel, in groep of met het hele gezin afleggen. Je start waar je wil en bepaalt je eigen tempo. Naast het plezier en de gezellige fietsrit (of wandeling) die je beleeft aan de zoektocht, maak je ook nog kans op een superprijs. De zoektocht zelf werd uitgewerkt in samenwerking met IOED Polderrand en de Gistelse Erfgoedcel.

Het formulier is te bekomen op verschillende locaties of kan je hier downloaden. Ingevulde formulieren zijn te bezorgen in de brievenbus van het administratief centrum en het vrijetijdscentrum Zomerloos.