1 juli - 31 aug

Stad Gistel biedt een spannende familiezoektocht aan met water als thema. Gedurende de zomermaanden kunnen zowel jong als oud deelnemen aan een nieuwe gratis fietstocht door het prachtige landschap van Gistel. De zoektocht strekt zich uit over ongeveer 30 kilometer en voert je langs verschillende interessante en schilderachtige locaties. Elk van deze plekken onthult iets over de talrijke waterwegen, pompen en andere watergerelateerde elementen die de stad kenmerken, en belicht tegelijkertijd de rijke geschiedenis ervan. De route kan individueel, in groepsverband of met het hele gezin worden afgelegd. Je begint waar je wilt en bepaalt je eigen tempo. Naast het plezier en de gezelligheid van de fietstocht (of wandeling) maak je ook nog kans op geweldige prijzen. De zoektocht werd uitgewerkt in samenwerking met IOED Polderrand en de Erfgoedcel van Gistel.

Het formulier is te bekomen op verschillende locaties of kan je hier downloaden. Ingevulde formulieren zijn te bezorgen in de brievenbus van het administratief centrum en het vrijetijdscentrum Zomerloos. Meer info: https://www.gistel.be/fietszoektocht-ondergedompeld-in-gistel